Header makaron

Aktualności

Tak gotowaliśmy z Bonduelle!
21 listopada 2014
Restauracje

Tak gotowaliśmy z Bonduelle!

Cieszymy się, że tłumnie przybyliście na Gotowanie Na Żywo z Tomaszem Szymańskim! Tomek przyrządził Wasze ulubione sałatki brokułowe w różnych wariantach oraz makarony z warzywami. Myślą przewodnią spotkań było promowanie lekkich, "odchudzonych" dań, dlatego sosy do sałatek i potraw zawierały lekkie dressingi, jogurt naturalny i ani grama majonezu! W specjalnym  menu można było znaleźć również zupę z marchewki z dodatkiem kokosu i puree z dyni, ratatouille oraz prawdziwy hit – placuszki z cieciorki! Zamiast kalorycznego deseru, mieliście okazję spróbować pysznego sorbetu z selera z dodatkiem jogurtu naturalnego, ananasa i mięty! Na kolejne gotowanie z Bonduelle zapraszamy w styczniu 2015 r.  Dziękujemy i do zobaczenia!

Jesteśmy członkiem Krakowskiego Klastra Gastronomicznego Krakowski klaster gastronomiczny
Realizujemy projekty dofinansowywane z Funduszy Unijnych Eu