Header makaron

Aktualności

Livecooking z Bonduelle
23 lutego 2015
Restauracje

Livecooking z Bonduelle

W dniach 18 – 20  lutego br. w Restauracjach Olimp (Software Avia Park oraz Orange Office) odbyły się pokazy Livecooking – gotowanie na żywo z Ambasadorem marki Bonduelle – Tomaszem Welterem. Tematem spotkań była kuchnia dietetyczna i bezglutenowa. Specjalista Tomasz Welter udowadniał, że zdrowe i lekkie potrawy, dobrze przyrządzone dorównują, a nawet przebijają smakiem te tradycyjne.  A co w tych dniach pojawiło się w menu? selerowe spaghetti carbonara z suszonymi pomidorami, zupa kokosowa z makiem i pasternakiem, zraziki drobiowe fromage – podane na duecie cukinii w kremowym sosie serowym, jogurtowy krem z salsefii z prażonymi migdałami, cukiereczki z dorsza z kompozycją warzyw, panierowana flądra  w mące kukurydzianej i aromatycznych ziołach, pasternakowe kluseczki pachnące wędzonką na zasmażanej kiszonej kapuście, prosciutto, cieciorka z suszonymi pomidorami, i wiele innych!

Jesteśmy członkiem Krakowskiego Klastra Gastronomicznego Krakowski klaster gastronomiczny
Realizujemy projekty dofinansowywane z Funduszy Unijnych Eu