Kierownik restauracji

Kraków - Modlniczka
Praca w restauracji
Restauracja Olimp

Gastromall Group sp. z o.o. poszukuje Kierownika do restauracji Olimp w Krakowie.

Gastromall Group to jeden z większych operatorów restauracyjnych w Polsce. W skład portfolio firmy wchodzi około 125 restauracji własnych i franczyzowych różnych marek, m.in. Olimp, City Break, Bubble Bistro, Deli Pizza, Deli Sandwich. Oprócz prowadzenia tradycyjnych restauracji firma z sukcesem rozwija model delivery, a także posiada własny zakład produkcyjny. Dynamiczny rozwój organizacji i szeroki wachlarz działania stawiają przed ambitnymi pracownikami nieograniczone możliwości rozwoju w strukturach firmy.

Kierownik Restauracji jest odpowiedzialny za zapewnianie satysfakcji Gości poprzez efektywne zarządzanie restauracją.

Do Twoich zadań na tym stanowisku będzie należało:

  • Efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem
  • Budowanie sprzedaży restauracji poprzez dbanie o satysfakcję Gości
  • Poszukiwanie nowych możliwości sprzedażowych i tworzenie ofert handlowych
  • Współorganizowanie działań marketingowych oraz promowanie i reprezentowanie restauracji
  • Zapewnianie satysfakcji Gości restauracji i budowanie z nimi relacji
  • Nawiązywanie kontaktu i współpraca z partnerami biznesowymi
  • Rekrutacja i prowadzenie szkoleń personelu, w tym wdrażanie nowych pracowników
  • Skuteczna współpraca z Szefem Kuchni w zakresie zarządzania ofertą gastronomiczną restauracji
  • Motywacja i budowanie zaangażowania zespołu
  • Dbanie o utrzymanie wysokiego standardu lokalu oraz jakości świadczonych usług
  • Obsługa cateringowa imprez okolicznościowych – bankietów, eventów

Oczekujemy:

  • Doświadczenia w prowadzeniu restauracji
  • Umiejętności analizy wyników biznesowych restauracji i optymalizacji kosztów operacyjnych
  • Doświadczenia w zarządzaniu kilkuosobowym zespołem
  • Rozwiniętych umiejętności interpersonalnych
  • Wysokiego poziomu zaangażowania w pracę
  • Dobrej organizacji pracy własnej i zespołu oraz umiejętności pracy pod presją czasu
  • Obsługi programów gastronomicznych oraz programów magazynowych
  • Odpowiedzialności za przestrzeganie przepisów Kodeksu Pracy, SANEPiD, BHP i systemu HACCP
  • Aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych

Oferujemy:

  • Pracę w prężnie rozwijającej się firmie
  • Samodzielność w działaniu oraz w zakresie podejmowanych decyzji
  • Możliwość wykorzystania i rozwoju swojego doświadczenia poprzez różnorodność zadań
  • Partnerstwo oraz duży kredyt zaufania
  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub umowę biznesową
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
Prześlij nam swoje CV lub użyj formularza poniżej:
ksetkowicz@gastromallgroup.pl

Kierownik restauracji

Restauracja Olimp

Gastromall Group sp. z o.o. poszukuje Kierownika do restauracji Olimp w Krakowie.

Gastromall Group to jeden z większych operatorów restauracyjnych w Polsce. W skład portfolio firmy wchodzi około 125 restauracji własnych i franczyzowych różnych marek, m.in. Olimp, City Break, Bubble Bistro, Deli Pizza, Deli Sandwich. Oprócz prowadzenia tradycyjnych restauracji firma z sukcesem rozwija model delivery, a także posiada własny zakład produkcyjny. Dynamiczny rozwój organizacji i szeroki wachlarz działania stawiają przed ambitnymi pracownikami nieograniczone możliwości rozwoju w strukturach firmy.

Kierownik Restauracji jest odpowiedzialny za zapewnianie satysfakcji Gości poprzez efektywne zarządzanie restauracją.

Do Twoich zadań na tym stanowisku będzie należało:

  • Efektywne zarządzanie restauracją oraz podległym personelem
  • Budowanie sprzedaży restauracji poprzez dbanie o satysfakcję Gości
  • Poszukiwanie nowych możliwości sprzedażowych i tworzenie ofert handlowych
  • Współorganizowanie działań marketingowych oraz promowanie i reprezentowanie restauracji
  • Zapewnianie satysfakcji Gości restauracji i budowanie z nimi relacji
  • Nawiązywanie kontaktu i współpraca z partnerami biznesowymi
  • Rekrutacja i prowadzenie szkoleń personelu, w tym wdrażanie nowych pracowników
  • Skuteczna współpraca z Szefem Kuchni w zakresie zarządzania ofertą gastronomiczną restauracji
  • Motywacja i budowanie zaangażowania zespołu
  • Dbanie o utrzymanie wysokiego standardu lokalu oraz jakości świadczonych usług
  • Obsługa cateringowa imprez okolicznościowych – bankietów, eventów

Oczekujemy:

  • Doświadczenia w prowadzeniu restauracji
  • Umiejętności analizy wyników biznesowych restauracji i optymalizacji kosztów operacyjnych
  • Doświadczenia w zarządzaniu kilkuosobowym zespołem
  • Rozwiniętych umiejętności interpersonalnych
  • Wysokiego poziomu zaangażowania w pracę
  • Dobrej organizacji pracy własnej i zespołu oraz umiejętności pracy pod presją czasu
  • Obsługi programów gastronomicznych oraz programów magazynowych
  • Odpowiedzialności za przestrzeganie przepisów Kodeksu Pracy, SANEPiD, BHP i systemu HACCP
  • Aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych

Oferujemy:

  • Pracę w prężnie rozwijającej się firmie
  • Samodzielność w działaniu oraz w zakresie podejmowanych decyzji
  • Możliwość wykorzystania i rozwoju swojego doświadczenia poprzez różnorodność zadań
  • Partnerstwo oraz duży kredyt zaufania
  • Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub umowę biznesową
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
Załącz swoje CV oraz inne wymagane pliki


Możesz aplikować na to stanowisko i inne za pomocą swojego CV online. Kliknij poniższy link, aby przesłać swoje CV online i wysłać swoją aplikację do tego pracodawcy.

#WybieramCodziennie

Gastromall Group sp. z o.o. © 2024