Kariera

Wierzymy, że sukces firmy jest wynikiem codziennego zaangażowania każdego z naszych Pracowników. Wierzymy też, że praca to coś więcej niż sposób na opłacenie rachunków. Jeśli Ty też chcesz rozwijać się w dynamicznym środowisku pełnym ambitnych, zaangażowanych i pogodnych ludzi - dołącz do nas!

Dlaczego warto z nami pracować?

Atrakcyjne
wynagrodzenie
Posiłki w
świetnych
cenach
Premie
uzależnione od
wyników pracy
Szybkie wdrożenie 

i pełne wsparcie
zespołu
Dopasowanie
godzin pracy do
dyspozycyjności

Obszary rekrutacji

Praca w restauracji

Stale rekrutujemy na stanowiska związane z obsługą Kuchni, wydawki oraz obsługi Gości. Poszukujemy sumiennych i zaangażowanych pracowników na terenie całego kraju. Jeśli chcesz pracować w zgranym zespole, który opiera się o lata doświadczeń całej sieci - zgłoś się do nas!

Kierowanie restauracją / regionem

Rozbudowane struktury wymagają powierzania naszych lokali specjalistom. Jeśli dobrze czujesz się w delegowaniu obowiązków i masz kompetencje w codziennym prowadzeniu biznesu - może to właśnie Ciebie szukamy!

Praca w centrali

Księgowość, marketing, kadry - rekrutujemy również  w tych obszarach, do pracy stacjonarnej na terenie Krakowa. Szukamy przede wszystkim pasjonatów w swoich dziedzinach, którzy wniosą do naszego zespołu tyle samo wiedzy, co pozytywnej energii. Sprawdź czy nie mamy ofert właśnie dla Ciebie!

Success story

Piotr Adamaszek

44 lata
Trener Wewnętrzny

Pochodzę z Jastrzębiej Góry, ale swoją edukację kończyłem w Krakowie. Pracę w strukturach sieci Restauracji Olimp rozpocząłem w roku 2021 na stanowisku Kierownik Restauracji w lokalu Olimp Czyżyny w Krakowie. Był to okres w którym restauracja przechodziła remont i otwierała się na nowo, stąd było dużo wyzwań związanych nie do końca z zagadnieniami stricte gastronomicznymi, ale dzięki temu rozwinąłem swoje kompetencje w wielu kwestiach, które przydały mi się w latach kolejnych. Następnie dostałem szansę objęcia stanowiska Kierownika Restauracji 2 kolejnych lokalach sieci. Praca z dużym zespołem sprawiła, że Asesorzy dostrzegli moje mocne cechy: umiejętność przekazywania wiedzy i charyzmę, dlatego od kwietnia 2023 roku mogłem się cieszyć z awansu na stanowisko Trenera Wewnętrznego, na którego zostałem mianowany w ramach rekrutacji.  Obecnie jestem organizatorem szkoleń, ale przede wszystkim wsparciem dla Pracowników sieci, u których rozwijam umiejętności sprzedażowe, głównie te związane z gościnnością w naszych restauracjach. W trakcie kariery przeszedłem szereg szkoleń, które pomogły mi w zdobyciu doświadczenia oraz umiejętności pozwalających z sukcesem rozwijać się jako Trener. Najbardziej w pracy w Olimpie cenię sobie bycie częścią dużej, liczącej się w Polsce, firmie gastronomicznej oraz fakt, że dziś też mogę mieć wpływ na kierunek jej rozwoju. Jasne zasady pracy i wzajemny szacunek, to także aspekty, które są dla mnie bardzo ważne w codziennej pracy. Planuję pozostać w firmie tak długo, jak będzie ona dawał mi się rozwijać i wdrażać własne pomysły w życie. 

Ewelina Sinka

25 lat
Szef Kuchni Restauracji Olimp Tychy
Pochodzę z Oświęcimia, gdzie ukończyłam  szkołę zawodową  na kierunku Gastronomia. Pracę w strukturach restauracji Olimp rozpoczęłam w roku 2021 na stanowisku pomoc kuchenna w lokalu Olimp Tychy i przez  pierwszy rok pracowałam  tam ucząc się podstaw funkcjonowania kuchni w dużym lokalu. Po ponad roku sumiennej pracy przełożeni dostrzegli fakt, że mam dobre umiejętności komunikacyjne, dbam o szczegóły wydawanych dań, mam dobry smak i potrafię działać w niesprzyjających warunkach, więc zaoferowali mi awans na stanowisko Kucharza, a następnie w roku 2024  awansowałam na stanowisko Szefa Kuchni,  gdzie pracuję do dziś zarządzając zespołem 10 współpracowników. W trakcie mojej pracy w strukturach sieci Olimp restauracje niejednokrotnie szkoliłam się w zakresie gotowania, planowania pracy na kolejne dni, zarządzanie zespołem oraz estetyką i smakiem dań. Najbardziej w tej pracy cenię sobie fakt, że dostrzeżono moje zaangażowanie i dano mi szansę się wykazać obdarowując dużym kredytem zaufania. W najbliższych latach planuję nabywać jeszcze więcej doświadczeń, podejmować nowe wyzwania oraz dbać o ciągły rozwój placówki, którą zarządzam.

Karol Pyrdek

29 lat
Szef Kuchni Restauracji Olimp Bonarka City Center
Pochodzę z miejscowości Konary, ukończyłem  Technikum Gastronomiczne o profilu kucharz. Pracę w strukturach restauracji Olimp rozpocząłem w roku 2016 na stanowisku kucharz sałatkowy w lokalu Olimp w Galerii Solvay Park i przez trzy miesiące pracowałem tam ucząc się przede wszystkich takich umiejętności jak organizacja pracy własnej, zapoznanie się z funkcjonowaniem restauracji oraz pracy przy bemarze. Po trzech miesiącach dostałem propozycję awansu. Od 2017 roku pracowałem na stanowisku kucharz, a rok później dzięki pracy nad swoimi umiejętnościami kulinarnymi i organizacyjnymi awansowałem na stanowisko Zastępcy Szefa Kuchni, gdzie pracowałem do końca 2020 roku. Następnie w 2021 roku, dzięki poszerzaniu swojej wiedzy dostałem propozycję zmiany lokalu i od listopada zostałem szefem kuchni w restauracji Olimp w Galerii Bonarka City Center, gdzie pracuję do dziś mając pod sobą 8 współpracowników. W trakcie mojej kariery niejednokrotnie szkoliłem się w zakresie optymalnych zamówień, zarządzania kuchnią i swoim zespołem, w wydawaniu jak najlepszej jakości potraw. Najbardziej w pracy w strukturach Olimpu cenię sobie stabilne zatrudnienie, możliwość ciągłego rozwoju i świetną atmosferę, jaką stworzyliśmy wraz z innymi pracownikami w lokalu. Nie planuję zmieniać pracy, gdyż wszystko, czego potrzebuję mam tu, u siebie na kuchni.

Sylwia Pyrdek

27 lat
Manager Restauracji Olimp Czyżyny Kraków
Pochodzę z Liszek i ukończyłam Technikum Gastronomiczne o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych. Pracę w strukturach restauracji Olimp rozpoczęłam w roku 2023 na stanowisku koordynator zmiany w lokalu Olimp przy Dworcu PKP w Krakowie i przez 3 miesiące pracowałam tam ucząc się przede wszystkim takich umiejętności jak raportowanie wyników, prawidłowe funkcjonowanie restauracji oraz zarządzanie pracownikami. Do moich zadań należało prowadzenie zmiany, rozwiązywanie bieżących problemów i pomoc na każdym stanowisku. Po zaledwie trzech miesiącach dostałam propozycję awansu. Przełożeni dostrzegli moje umiejętności, którymi była dobra organizacja pracy swojej i zespołu, elastyczność, nawiązywanie prawidłowych kontaktów interpersonalnych oraz konsekwencja w działaniu. Niedawno zostałam przeniesiona do większej placówki i obecnie prowadzę restaurację Olimp w Galerii Nowe Czyżyny mając pod sobą czternastu współpracowników. Najbardziej w pracy w strukturach Olimpu cenię sobie stabilne zatrudnienie i możliwość rozwoju w firmie o ugruntowanej pozycji. W najbliższych latach planuję rozwijać się na swoim stanowisku i doskonalić swoje umiejętności, które zdobyłam w naszej firmie.

Oferty

Newsy

#WybieramCodziennie

Gastromall Group sp. z o.o. © 2024