Pochodzę z Jastrzębiej Góry, ale swoją edukację kończyłem w Krakowie. Pracę w strukturach sieci Restauracji Olimp rozpocząłem w roku 2021 na stanowisku Kierownik Restauracji w lokalu Olimp Czyżyny w Krakowie. Był to okres w którym restauracja przechodziła remont i otwierała się na nowo, stąd było dużo wyzwań związanych nie do końca z zagadnieniami stricte gastronomicznymi, ale dzięki temu rozwinąłem swoje kompetencje w wielu kwestiach, które przydały mi się w latach kolejnych. Następnie dostałem szansę objęcia stanowiska Kierownika Restauracji 2 kolejnych lokalach sieci. Praca z dużym zespołem sprawiła, że Asesorzy dostrzegli moje mocne cechy: umiejętność przekazywania wiedzy i charyzmę, dlatego od kwietnia 2023 roku mogłem się cieszyć z awansu na stanowisko Trenera Wewnętrznego, na którego zostałem mianowany w ramach rekrutacji. Obecnie jestem organizatorem szkoleń, ale przede wszystkim wsparciem dla Pracowników sieci, u których rozwijam umiejętności sprzedażowe, głównie te związane z gościnnością w naszych restauracjach. W trakcie kariery przeszedłem szereg szkoleń, które pomogły mi w zdobyciu doświadczenia oraz umiejętności pozwalających z sukcesem rozwijać się jako Trener. Najbardziej w pracy w Olimpie cenię sobie bycie częścią dużej, liczącej się w Polsce, firmie gastronomicznej oraz fakt, że dziś też mogę mieć wpływ na kierunek jej rozwoju. Jasne zasady pracy i wzajemny szacunek, to także aspekty, które są dla mnie bardzo ważne w codziennej pracy. Planuję pozostać w firmie tak długo, jak będzie ona dawał mi się rozwijać i wdrażać własne pomysły w życie.